Om min blogg

Välkommen till en blogg som kommer att handla om den ädla konsten att träffa mitt i prick. Jag heter Amanda och har en stor passion i livet; nämligen pistoler och pistolskytte. Jag har hållit på med pistolskytte sedan barnsben och det har bara vuxit än djupare som intresse, och därför tänkte jag nu dela med mig av vad världen kring pistolskytte faktiskt är och innehåller.

Det kommer såklart att bli väldigt mycket om pistolskyttet som sport, som fritidsutövning och intresse, men det finns också andra delar av mitt liv som kanske kommer att intressera er som läser. Därför kommer ämnena att bli lite blandade, där ni kommer att få lära känna mig närmare, lära känna mina husdjur och lite mer av sådant som händer och sker i det som kallas Amandas liv. Jag vet inte hur många ni är eller hur många ni kommer att bli, men det ska bli kul att få skriva om sig själv och sina intressen. Jag går in i det här med ett öppet sinne, och det får helt enkelt bli vad det blir i slutändan.