Skjutglada människor trivs!

Ni vet det där om att jag inte har någon pojkvän? Det kan visa sig vara så att det är ett problem som är på väg att lösa sig! Det är nämligen så att jag har träffat en kille, som liksom jag har ett brinnande intresse för att skjuta. Dock är det så att han inte är speciellt intresserad av att skjuta med pistol, utan det är bågen som är hans val av vapen, så där drar vi kanske inte jämnt men det som är lika är att vi gillar att skjuta och vi gillar att göra det bra! Därför har vi blivit träningskompisar, för att bli än bättre, och det verkar som att det kan bli något mer av det.

Det är ett rent nöje att få se någon som Johan och det han sysslar med. Han skicklighet med båge är bra mycket bättre än vad min är med pistol, så förhoppningsvis så kan han hjälpa mig att komma längre i min utveckling. Det är roligt, eggande och stimulerande att se människor göra saker väldigt bra, och Johan är nog den som jag har blivit mest imponerad av på mycket länge. Om nu funderar på vem han är så bloggar han också, och han gör det på archeryshop.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *