Välkommen till bloggen

Det är ett sant nöje att välkomna er alla hit till min blogg. Det kommer att bli en resa som jag inte riktigt vet var den kommer att sluta, och det kommer säkerligen att bli en utmaning för egen del eftersom att jag aldrig har varit speciellt bra på att skriva. Det finns väl lite förhoppningar om att det här bloggandet kommer att få mig att släppa på spärrarna när det gäller skrivandet, för jag vet ju att det inte behöver vara så svårt som jag får det till att vara. Och det behöver för den delen inte heller vara perfekt. Man kan göra sitt bästa och se vart det tar en.

Bloggen kommer i vilket fall att handla om mig och det som jag brinner för. Det är framför allt pistolskytte som tar upp min vardag om jag får bestämma och det är också det som har gjort att bloggen heter som den heter. Pistolskytte och allt runt omkring i all ära, det är inte det enda som fyller mitt liv med innehåll. Det finns så sjukt mycket mer att berätta, och det gäller bara att sätta de rätta orden på det. Det är det jag kommer att försöka göra här, och vad resultatet till slut blir är svårt att svara på, men jag gör så gott jag kan och hoppas att ni får ut någon av det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *